Dokumentumok igénylése

Az alábbi dokumentumokat lehet letölteni on-line tagokank és nem tagoknak egyaránt.
A díjszabásokról az alábbi linken tájékozódhat: 
http://www.club-info.hu/dijszabas.htm

A rendszer megkülönböztet " TAG " , " MEOESZ TAG " és " NEM TAG " státusszal rendelkező dokumentum igényléseket, és annak alapján számolja ki a végösszeget.

" TAG " : Az aki regisztrálva van a rendszerbe, befizette az éves tagdíjat, a befizetés ellenőrizve lett és az AAPKK a státuszát " TAG " -nak minősítette, és a dokumentum igénylése előtt BEJELENTKEZETT/BELÉPETT a rendszerbe az e-mail címe és a jelszó megadásával!

" MEOESZ TAG " : Az aki regisztrálva van a rendszerbe, egyéb más MEOESZ szervezetnél tag, a tagsági kártyája ellenőrizve lett és az AAPKK a státuszát " MEOESZ TAG " -nak minősítette, és a dokumentum igénylése előtt BEJELENTKEZETT/BELÉPETT a rendszerbe az e-mail címe és a jelszó megadásával!

" NEM TAG "
: Az aki nincs regisztrálva, vagy regisztrálva van de nem fizette be az éves tagdíjat, vagy még nem lett ellenőrizve a befizetése. Továbbá a rendszer azt is " NEM TAG " -ként értelmezi aki ha be is fizette a tagdíjat, és ellenőrizve is lett de  nincs bejelentkezve!

Kérünk minden " TAG " -ot és " MEOESZ TAG " - ot hogy az igénylések előtt, győződjön meg arról, hogy be van-e jelentkezve, mert a fedeztetési jegyek sorszámottak, és azok módosítására nincs lehetőség!


FEDEZETETÉSI JEGY IGÉNYLÉSE:
A megadott felületen megadjuk a nevünket és az e-mail címünket és a befizetés után letöltjük a sorszámozott fedeztetési jegyet. 

  TULAJDONOS VÁLOZÁSI KÉRELEM »   FEDEZTETÉS BEJELENTÉSE »
  FEDEZTETÉSI JEGY »   KÜLFÖLDI FEDEZTETÉSI
  IGAZOLÁS »
  ALOMBEJELENTŐ »   IGAZOLÁS TRANSZPONDER
  BEÜLTETÉSÉRŐL »
  HONOSÍTÁSI KÉRELEM »   TAGFELVÉTELI KÉRELEM »